A reikitanfolyamok oktatója

A reiki hatása

Íme egy rövid válogatás a tanítványaim élményeiből, tapasztalataiból:

„A vérzéscsillapítást tartom a leghatásosabbnak. Ha elvágtam véletlenül az ujjam a konyhai munkák során, mindig alkalmaztam. ”

„A pácienseim a régi hegeknél a kezelés alatt fájdalmat jeleztek, és néha az adott terület teljesen átmelegedett. A lágy szöveteknél és nyirokszerveknél gyakoribb ez a meleg jelenség. Tartási problémából eredő ízületi- és csontfájdalomnál azt vettem észre, hogy az ízületi fájdalom csökkentésére sokkal több kezelésre van szükség, mint például csontfájdalmaknál. Viszont a vérzéscsillapítás drasztikusan gyorsan mutat eredményt.”

„Nagyszerű érzés, az energia áramlása a testben, akár saját magamat kezelem, akár mástól kapom.”

„A reikit masszázzsal és shiatsu kezeléssel kombinálva használom”

„Amióta elvégeztem a tanfolyamokat csak kisebb betegségeim voltak, de azok is hamar elmúltak. Azt hozzá kell tegyem, hogy hetente legalább egyszer kezelem magamat és alig van olyan nap, hogy valaki másnak ne segítenék. A növények is beletartoznak a csoportba. Jól lehet rajtuk gyakorolni és nagyon hálásak: már 1-2 nap után látni rajtuk a változást. Az embereknél pedig minden kezelés más és más, még ha ugyanarról az emberről is van szó. Az azonban elmondható, hogy a reiki mindenkinek segített valamilyen formában.”

„A tanfolyam elvégzése után azonnal elkezdtem gyakorolni. Első alkalommal az utcán láttam egy a fájdalomtól összegörnyedt fiatal lányt. Odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy miben segíthetek. A hasa fájt. Felállítottam, elmentem vele a tűző napról és miután megengedte, hogy segítsek alkalmaztam a fájdalomcsillapítást. Pár perc múlva visszamentem és megkerestem, akkor már láttam, hogy jól van.”

„A fájdalomcsillapítás mindig pillanatok alatt hatott fejfájás, fogfájás esetén. Egy idő után azt is pontosan éreztem, ki az, aki igazán elfogadja ezt az energiát, ki az, aki csak mondja.”

Cím

Vizimalom sétány 6,
1031 Budapest
(A rendelő nem a lépcsőházban, hanem az épület játszótérre néző oldalán van.)

Kapcsolat

E-mail: info[@]termeszetgyogyasz.co.hu
Telefon:
+36 (50) 10 46 756

© Copyright 2019 Bakaja Zoltán - Minden jog fenntartva