A reikitanfolyamok oktatója

Mi a reiki?

A reiki olyan intelligensen viselkedő gyógyító energia, amelynek használatát elsajátítva az ember egészségesebben, jobb közérzettel élheti mindennapjait. A reiki a japán Uszui Mikao tanítása által vált széles körben ismertté, majd az Egyesült Államokon keresztül jutott el a nyugati világba. Ma a földön számos reiki szervezet létezik, melyek gyakorlatában az alapvető elvek azonossága mellett lényeges különbségeket is találhatunk.

Bár a reiki eredetileg a buddhizmushoz kötődik, az általam tanított fokozatok nem kívánnak ideológiai elkötelezettséget, gyakorlójuk a világnézetétől függetlenül sikeresen kezelheti velük mind önmagát, mind másokat.

A fentiekben intelligensen viselkedő energiának írtam le a reikit, mert alkalmazása során ott hat, ahol a legnagyobb szükség van rá. Használójának nem kell attól félnie, hogy valamit elront, ártani sohasem árthat, bizonyos dolgok megtanulására csak a kezelés hatékonyságának fokozása érdekében van szükség. Szomatikus és mentális tünetek megszüntetésében egyaránt hasznos segítséget nyújt, elősegíti a gyógyulást. Kiválóan alkalmas a betegségek megelőzésére is. A reikikezelés természetesen nem helyettesíti az orvosi segítségnyújtást, de nagyszerű, mellékhatásoktól mentes kiegészítő terápia, amely meggyorsítja a felépülést. A kezelés alatt az emberek legtöbbje tisztán érzi az energia áramlását és az első kedvező változásra utaló jelek sokszor azonnal megmutatkoznak, így nem nehéz meggyőződni arról, hogy egy valóban működő dologgal kerültünk kapcsolatba.

Cím

Vizimalom sétány 6,
1031 Budapest
(A rendelő nem a lépcsőházban, hanem az épület játszótérre néző oldalán van.)

Kapcsolat

E-mail: info[@]termeszetgyogyasz.co.hu
Telefon:
+36 (50) 10 46 756

© Copyright 2019 Bakaja Zoltán - Minden jog fenntartva